+49 (0) 8067 / 90 57 - 0

Menu

ALGEMA-FIT ZEL në Automechanika Frankfurt 2022 dhe IAA Transport Hannover 2022

Botuar: 2 shtator 2022
Kategori:
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"

Kabinë e madhe në Automechanika dhe IAA 2022

Në Automechanika Frankfurt 2022 dhe IAA Transport Hannover 2022, man bindin veten këtë vjeshtë për avantazhet e shumta të zgjidhjes që afrohet si dhe automjeteve të ndryshme.
Me Blitzlader 2 Një makinë do të paraqitet në dy panairet tregtare që mund të bindin jo vetëm me mekanizmin e saj të mbushjes dhe procesin e ngarkimit të shpejtë, por gjithashtu me ngarkesën e lartë dhe ekonominë e tij. Këto dhe shumë avantazhe të tjera ofrohen nga Blitzlader 2 gjithashtu në lidhje me strukturën e tarpaulin. Nga Blitzlader automjetet bazë të ndryshueshme dhe variantet e shumta të pajisjeve janë gjithashtu në dispozicion.
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
Në kombinim me rimorkio FIT- ZEL, ekspozuar gjithashtu në Automekanika dhe IAA Transportation Euro-Trans dy automjete mund të udhëtojnë në të njëjtën kohë dhe të mbrohen. Kjo sigurohet nga ndërtimi i lehtë i të gjitha aluminit me mekanizëm vetë-tilting. Rimorkio FIT-ZEL Euro-Trans ka provuar veten si një rimorkio e transportit të makinave të shumanshme, të qëndrueshme dhe të cilësisë së lartë. Deri në 2,850 kg ngarkesë e bëjnë atë unike në klasën e saj.

Zona të tëra ngarkimi janë të ruajtura.

Meqënëse strukturat e tarpaulinit përdoren të dyja në Blitzlader 2 si dhe në Euro-Trans janë vendosur nga jashtë, të gjitha funksionet e komfortit si dhe e gjithë zona e ngarkimit janë të ruajtura. Ndërtimi i fortë i skeletit të bërë me struc alumini të lehtë garanton një strukturë dhe siguri të qëndrueshme kur nget makinën.
Tarpaulinat nuk përdoren vetëm në dyqanet e trupit dhe bojërave, por edhe në transportin e makinave klasike, makinave sportive ose në transferimin e mbrojtur të automjeteve të reja. Zgjidhjet për transportin e automjeteve me cilësi të lartë mund të shihen në Automechanika (zonë e jashtme, stand: K10) dhe në IAA Transportation (zonë e jashtme, stand: K49)

Na kontaktoni tani pa pagesë dhe pa detyrim

Nëse keni pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni me e-mail, telefon ose Chat Në dispozicion.
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-Bosh rss-blank linkedin-Bosh pinterest youtube twitter instagram