+49 (0) 8067 / 90 57 - 0

Menu

Opel cilësi e çertifikuar

Prodhuesi i makinave Opel Me pothuajse 14,000 punonjës, Rüsselsheim është një nga markat më të njohura në Gjermani. ALGEMA FITZEL ka qenë partner i Opel dhe përdor automjetet e tyre si bazë për transportuesit e tyre të makinave.
Një bashkëpunim midis dy kompanive kërkon një marrëdhënie të veçantë besimi. Për të siguruar që: ALGEMA FITZEL kërkesat e larta të Opel , së pari na u desh të kualifikoheshim si partner nëpërmjet një procesi të gjerë çertifikimi. Kjo do të thotë, gjithashtu, se i stërvitim rregullisht punonjësit tanë.
Nëse jeni duke zgjedhur për një makinë të kompanisë Opel , ju keni zgjedhjen midis transportuesve të provuar të makinave Blitzlader 2 dhe Festplateau 2. Me Blitzlader Mbaj një ngarkesë pagese prej 3,3 tonësh, kështu që me vete mund të mbash edhe furgonë më të vegjël. Kjo Festplateau 2 madje e çon atë në 3.75 ton, që korrespondon me përdorimin e një kamioni, por me kosto shumë më të ulët.
Të dy furgonët me Opel si një bazë ju jeni të mirëpritur për të vizituar dhe test drive me ne.
1

Tani i përshtatshëm Opel- Gjej një transportues makinash

Keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur transportuesin tuaj të makinës? Jemi të lumtur të ndihmojmë! 

Tani i përshtatshëm Opel- Gjej një transportues makinash

Keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur transportuesin tuaj të makinës? Jemi të lumtur të ndihmojmë! 
1

Opel - Galeria

Këtu do të gjeni një përzgjedhje të Algema-Fitzel Automjete të ndezura OPEL Baza movano. Më shumë informacion, video dhe imazhe dhe vizatime dimensionale mund të gjenden në faqen përkatëse të detajeve të produktit të automjeteve individuale. Për të zmadhuar një imazh mund të klikosh në të. 
1
BL2 Opel Movano i ngarkuar
1
BL2 Opel ngjitu
1
BL2 Opel Movano
1
Blitzlader 2 Opel ngarkesa
1
Opel BL2 i shkarkuar
1
Opel Paraqitja anësore e BL2 EK
1
BL2 Opel DOKA e shkarkuar
1
Opel Movano Blitzlader 2
1
Ngas deri në Opel BL2
1
Blitzlader 2 Opel - e mbushur
1
Opel Movano DOKA BL2
1
Kabina e vetme BL2 Opel
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-Bosh rss-blank linkedin-Bosh pinterest youtube twitter instagram