+49 (0) 8067 / 90 57 - 0

Menu

Transportuesi i duhur i makinave për punishtet

Keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur transportuesin tuaj të makinës? Jemi të lumtur të ndihmojmë! 
1

Transportues automjetesh për punishte

Shumica e klientëve presin që punishtet të marrin makinën e tyre me të meta dhe ta dorëzojnë përsëri pas riparimit. Një transportues makinash nga ALGEMA FIT-ZEL është një mjet i domosdoshëm për një shërbim gjithëpërfshirës për të gjitha punëtoritë. Ju nuk do të merrni vetëm transportuesit e përshtatshëm të makinave nga ne, por edhe rimorkio dhe trupa planifikues që mbrojnë automjetet me vlerë. Lidhuni me ne, këshilltarët tanë të klientëve do të jenë të lumtur t'ju informojnë për mundësitë e shumta që ju ofron një transportues makinash për punëtori.
11111111

Transportuesi i duhur i makinave për punishtet

Keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur transportuesin tuaj të makinës? Jemi të lumtur të ndihmojmë! 
1

Me Speeder 2 transportojnë të gjitha automjetet në mënyrë të sigurtë & shpejt

Me Speeder 2 ne ju prezantojmë një transportues të lehtë makine që punonjësit me patentë shoferi të klasës B mund të ngasin gjithashtu. Makina është prej alumini/çeliku, në mënyrë që furgoni të mos jetë vetëm një peshë e lehtë, por edhe e lirë për t'u blerë. Me një ngarkesë maksimale prej 2.6 ton, shumë nga kërkesat e një kamioni aplikohen në Speeder 2 Jo. Ndër të tjera, ju nuk paguani pagesa, nuk keni nevojë për një takograf, mund të shpërfillni ndalimet e marrjes së kamionëve dhe ndalimi i ngarjes së makinës për kamionët të dielën nuk zbatohet. Veçanërisht pika e fundit është e rëndësishme, sepse ju mund të sillni automjete të prishura në punishte të dielën.

Ngarkohu lehtë me Speeder 2

Speeder 2 karakterizohet si një transportues makinash për punishte nga një mekanizëm inovativ tilting. Platforma e ngarkimit është bërë nga alumini i lehtë dhe ka një lartësi prej vetëm 65 centimetrash. Për shkak të këndit të vozitjes prej tetë gradësh, transportuesi i makinës mund të ngarkohet dhe të shkarkohet shpejt.
Speeder 2 ka një pezullim të ajrit që kontrollohet nga një kompresor dhe i lejon transportuesit të makinës të rrëshqasë shëndoshë e mirë mbi rrugë. Dy boshti dhe frenat e diskut së bashku me një qendër të ulët graviteti sigurojnë që Speeder 2 nget si makinë.
1
1

Rimorkio dhe trupa tarpaulin për përdorim fleksibël

Një transportues makinash nuk është gjithmonë i mjaftueshëm për punishtet. Nëse do të transportohen disa automjete, FIT-ZEL Duo suplementin optimal. Rimorkio mund të ngarkohet me një ngarkesë pagese deri në 2.6 ton, me një gjatësi totale prej 8.3 metrash. Zona e ngarkimit është e ndryshueshme dhe është deri në 2.3 metra.
Një alternativë e mirë është FIT-ZEL Euro, e cila është veçanërisht e përshtatshme për themeluesit e kompanisë. Mekanizmi i vetë-animit e ul rrafshnaltën brenda 12 sekondave dhe mbyllet automatikisht. Ngarkimi dhe shkarkimi nuk është vetëm i lehtë, por bëhet brenda një kohe të shkurtër.
Me trupat e tarpaulinës, ju e mbroni automjetin nga ndikimet mjedisore dhe sytë e hapur.

Ne ju furnizojmë me pjesët e duhura rezervë

Një transportues makinash për punishtet është projektuar për jetëgjatësi, një riparim është i rrallë. Nëse keni ende nevojë për një pjesë rezervë, do ta gjeni atë në dyqanin tonë të pjesëve rezervë. ALGEMA FIT-ZEL ju furnizon me të gjitha pjesët nga një vlerë porosie prej 150 Euro Shtëpi e lirë. Thjesht fute termin e kërkimit ose numrin e artikullit në maskën e kërkimit dhe pjesa rezervë e përshtatshme do të shfaqet. Tekstet e gjera informative ju informojnë rreth karakteristikave të veçanta, të dhënave teknike, kohës së dorëzimit dhe çmimit.
1
1

Le t'ju këshillojmë nëpërmjet një bisede personale

Për më shumë informacion rreth një transportuesi makinash për punëtoritë, ju lutemi përdorni formën tonë. Thjesht kliko në Kontakt dhe zgjidh automjetin për të cili je veçanërisht i interesuar. Një punonjës do t'ju kontaktojë menjëherë, do të diskutojë të gjitha detajet dhe do t'ju këshillojë në mënyrë gjithëpërfshirëse.

Transportuesi i duhur i makinave për punishtet

Keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur transportuesin tuaj të makinës? Jemi të lumtur të ndihmojmë! 

Rekomandimi ynë i produktit për punëtoritë:

Speeder 2 - Transportuesi i shpejtë i makinave.
Regjistrimi i makinës
Është e mundur që transportuesi i makinës të klasifikohet si makinë. Kjo do të thotë se mund të ngaset me leje drejtimi të klasit B (makinë).
Shasi unike
Shasia unike e FIT-ZEL Speeder 2 u projektua për përdorim profesional nga specialistët e shasive të EDERgrupi.
zgjidhje individuale
Jo vetëm nga breshëri, stuhia, dielli apo shiu, por edhe nga sytë e hapur, automjetet mund të ngasin ALGEMA dhe zgjidhjet e tarpaulin FIT-ZEL.
11
Kënd i ulët ngasjeje
Në sajë të këndit drive-up të vetëm përafrim. 8°, një proces i shpejtë ngarkimi është i mundur.
Ndërtim i qëndrueshëm
Ndërtimi i fortë në ndërtimin e aluminit/çelikut siguron një ngarkesë të lartë pagese deri në 2.6 t.
Platforma e ngarkimit gati për ngarkim pas pak sekondash
Falë platformës së ngarkimit elektro-mekanikisht të tiltable bërë prej alumini, ngarkimit dhe shkarkimit të kursimit të kohës të FIT-ZEL Speeder 2 për vetë-dukshmërinë e përditshme.

Transportuesi i duhur i makinave për punishtet

Keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur transportuesin tuaj të makinës? Jemi të lumtur të ndihmojmë! 
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-Bosh rss-blank linkedin-Bosh pinterest youtube twitter instagram