+49 (0) 8067 / 90 57 - 0

Menu

Konfigurues 3D për ALGEMA Automjete FIT-ZEL

Konfiguroni transportuesin tuaj të preferuar të makinave sipas ideve tuaja tani.

ALGEMA Automjete FIT-ZEL & rimorkio për transportin e makinave

Zgjidhni nga një nga kategoritë tona dhe gjeni transportuesin tuaj të përshtatshëm të makinës ose rimorkio të transportit të makinave ose pjesët rezervë përkatëse & produktet e aksesorëve.
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"

ALGEMA- Automjete FIT-ZEL & Rimorkio

Gjej transportuesin e përshtatshëm të makinës

Keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur transportuesin tuaj të makinës? Jemi të lumtur të ndihmojmë! 
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"

Pak për ne.

ALGEMA FIT-ZEL zhvillon dhe prodhon transportues profesionistë automjetesh dhe rimorkio të markave ALGEMA dhe FIT-ZEL. Këto janë të njohura dhe në përdorim në të gjithë Evropën. Si prodhues, ne i japim rëndësi të madhe cilësisë veçanërisht të lartë të prodhimit. Pesha e vdekur veçanërisht e ulët e transportuesve të automjeteve të ALGEMA FIT-ZEL çon në një raport optimal të ngarkesës - kjo garanton operacion jashtëzakonisht ekonomik. Zgjidhje të veçanta, të tilla si mekanizmi hidraulik i fërshëllesës në Blitzlader dhe një operacion të pakomplikuar me një njeri, kursen shumë kohë dhe burime me çdo përdorim. Jetëgjatësia dhe një dizajn i fuqishëm i të gjithë komponentëve funksionalë janë një mbrojtje e rëndësishme për investimin tuaj. Kjo vërtetohet nga vlerat jashtëzakonisht të larta të rishitjes. Gama e gjerë e aksesorëve synon ta bëjë punën e përditshme më të sigurt dhe praktike. Programi varion nga winches dhe mjete ndihmëse ngarkimi për të transportuar kyçet, kutitë e veglave dhe shumë më tepër.
40 vjet përvojë
Prodhuar në Gjermani
ISO e çertifikuar
Zgjidhje unike
Partnerë premium
Cilësi e jashtëzakonshme

Zgjidh markën tënde

src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"

Bestseller Transportuesi i Makinave

Favoritët absolutë dhe të preferuarit e klientëve tanë:
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"

Blitzlader 2

Blitzlader 2 është një mjet përfaqësues për transportin profesional të makinave. Deri në 3.3 t ngarkesë të pagimit të bëjë Blitzlader unike në këtë klasë automjetesh! Teknologjia inovative siguron rendimentin ideal të punës, rehatinë e jashtëzakonshme të vozitjes dhe sigurinë maksimale.
Më shumë informacion

Speeder 2

src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
Speeder 2 është një transportues automjetesh i lehtë dhe i manovrueshëm. Si një 3.5 tonner, Speeder 2 të ngasin makinën me një leje drejtimi të klasit B (makinë). Për shkak të ndërtimit të qëndrueshëm të peshës së lehtë, Speeder 2 Payloads deri në 1.5 t (me version të ngarkuar deri në 2.6 t payload).
Më shumë informacion
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"

Euro-Trans

Euro-Trans është një rimorkio e shumanshme alumini për transportin profesional të automjeteve. Deri në 2.85 t ngarkesë e pagimit bëjnë Euro-Trans unike në klasën e saj. Kjo sigurohet nga ndërtimi veçanërisht i lehtë i gjithë aluminit me mekanizëm vetë-tilting.
Më shumë informacion
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"

Algema Fit-ZEL Dyqan Online

src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
Kutia e veglave
Art-Jo. EE538622
Në dorë 
€ 145,18
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
Winch
Art-Jo. EE550869
Në dorë 
€ 484,09 
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
Skuterë ngarkimi
Art-Jo. EE559480
Në dorë 
€ 215,27 
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
Stendë motoçiklete
Art-Jo. EE559482
Në dorë 
€ 298,57
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
Rrotë mbështetëse
Art-Jo. EE562796
Në dorë 
€ 91,63 
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"
Rrip trapezoidal
Art-Jo. BB564691
Në dorë 
€ 47,60
src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20width='0'%20height='0'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg%3E"

Akoma nuk je i bindur? Shiko se çfarë thonë klientët tanë për ne.

ALGEMA FIT-ZHEL
4.8
Bazuar në 126 komente
fuqizuar nga Google
Tomas GeislerTomas Geisler
09:14 05 Dec 22
Ne tashmë kemi të dytën Blitzlader Meqë kjo është në mënyrë cilësore më e mira çfarë man në treg. Po aq profesional është ekipi i shitjes dhe shërbimi. Dorëzimi ishte unik.
Javën e kaluar pata kënaqësinë të përdor një rimorkio të transportit të makinave dhe mund të raportoj vetëm pozitivisht:- punë e përsosur- manovrim i lehtë- komfort i lartë- vizualisht një gosti për rekomandimin e syveClear.
Feliks von UiçsFeliks von Uiçs
03:01 PM 27 Nov 22
Një informacion shumë i hollësishëm pasuar nga një turne i udhëhequr përmes prodhimit dhe shpjegimit të rimorkiove dhe automjeteve të ndryshme. Rimorkio është shumë e qëndrueshme dhe pothuajse nuk ndihet. E rekomandueshme!
Sülo KocSülo Koc
02:43 PM 29 Oct 22
Shkova të shikoja disa rimorkio ose të gjeja oferta, mezi shikoja përreth dhe dilja me një rimorkio të re. Thjesht kryesoni shitësit e kualifikuar këshilla të përsosura në të njëjtën kohë ekspert. Klasa vazhdon punën e mirë.
Majkëll DieboldMajkëll Diebold
10:45 AM 27 Oct 22
Super këshilla dhe udhëzime në pick-up.Trailer bind me karakteristika të zgjuara, punë të mprehtë dhe trajtimin e lehtë.
js_loader
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-Bosh rss-blank linkedin-Bosh pinterest youtube twitter instagram