+49 (0) 8067 / 90 57 - 0

Menu

Transportuesit më të mirë të makinave për shitësit e makinave

Zbulo tani pa detyrim për transportuesit e makinave për shitësit e makinave.
1

Transportues automjetesh për shitësit e makinave

Një transportues makinash është thelbësor për shitësit e makinave për të transportuar automjetet tek klientët që nuk kanë kohë për ta marrë atë. Një udhëtim transferimi nga një punonjës është i pamundshëm, sepse për kthimin e transportit të shoferit është e nevojshme një mjet i dytë dhe një punonjës shtesë. Përveç kësaj, shumë klientëve nuk u pëlqen fakti që makina e tyre e re tashmë është lëvizur nga një shofer tjetër.
11111111

Transportuesit më të mirë të makinave për shitësit e makinave

Zbulo tani pa detyrim për transportuesit e makinave për shitësit e makinave.

Një transportues makinash është një investim me vlerë për tregtarët e makinave

Tregtarët e makinave, që bëjnë një pjesë të madhe të shitjeve të tyre me makina të reja, duhet të blejnë patjetër një transportues makinash. Pas blerjes së një makine të re, automjeti i dorëzohet tregtarit, ku është gati deri në mbledhjen nga përdoruesi fund. Mbajtja e makinës me një transportues makinash është një shërbim që shumë klientë e vlerësojnë. Shitësi i makinave mund të ngarkoj klientin për transportin, në mënyrë që shpenzimet të vlejnë. ALGEMA FIT-ZEL ju ofron një gamë të gjerë transportuesish makinash për shitësit e makinave në gamë të ndryshme çmimesh. Nëse doni të kurseni para, blini një furgon të përdorur.

Speeder 2 është një transportues i lehtë makinash për shitësit e makinave

Speeder 2 është e lehtë, e manovrueshme dhe mund të drejtohet nga punonjësit tuaj me patentë të klasës B (makinë). Për shkak të peshës së ulët, nuk keni pse të zbatoni rregullat e posaçme për kamionët. Nuk ka pagesa ose transportuesi i makinës ka nevojë për një tachograph. Shoferët tuaj nuk duhet të respektojnë ndalimin e marrjes së kamionëve në autostrada dhe ju gjithashtu anashkalimin e ndalimit të së dielës për ngarjen e makinës.
Këndi i ngasjes është vetëm tetë gradë, kështu që transportuesi i makinës mund të ngarkohet shpejt. Platforma e ngarkimit të aluminit anon në mënyrë elektronike, gjë që e bën punën me automjetin edhe më të lehtë.
1
1

Një rimorkio e përshtatshme për transportuesin e makinës

Ju mund të transportoni disa automjete me një transportues makinash dhe rimorkio, gjë që vlen veçanërisht për tregtarët më të mëdhenj të makinave. Shumë klientë blejnë një rimorkio dhe e lidhin me një makinë. Ju vetëm duhet të siguroheni se pesha e lejueshme totale për klasën e patentë shoferit tuaj nuk është e tejkaluar.
Për fillestarët, FIT-ZEL është Euro optimale. Ngarkimi është i lehtë, sepse mekanizmi i vetë-animit lejon që rrafshnalta të ulet brenda pak sekondash. Meqë kjo rimorkio është veçanërisht e lehtë, transporton automjete deri në 2,4 tonë.

Aksesorë të përshtatshëm dhe pjesë këmbimi për transportuesin e makinës

Një transportues makinash për shitësit e makinave është një blerje për shumë vjet. Nëse një pjesë ende duhet të thyhet, do ta gjeni pjesën e duhur rezervë në dyqanin tonë me një çmim të arsyeshëm. Me kërkimin tonë të pjesëve rezervë ju mund të zgjidhni pjesën e duhur për transportuesin tuaj të makinave për shitësit e makinave brenda një kohe të shkurtër. Gjeje makinën nga lista dhe shtoje pjesën rezervë të dëshiruar në karrocën e blerjes.
Përveç pjesëve të këmbimit, ka një përzgjedhje të madhe të aksesorëve në dyqanin tonë. Ia vlen të vendosim një rend më të madh, sepse nga një vlerë rendi prej 150 Euro të paguajnë brenda Gjermanisë në vend të 6.50 Euro Nuk ka kosto transporti.
1
1

Zbulo tani për transportuesit e makinave për shitësit e makinave

Në faqen tonë të internetit ju do të gjeni informacion të plotë në lidhje me të gjitha furgonët dhe rimorkio. Nëse keni nevojë për më shumë detaje, ju lutem përdorni formularin e kontaktit në faqen tonë të internetit ose thjesht na jepni një telefonatë. Një nga punonjësit tanë do t'ju këshillojë në mënyrë gjithëpërfshirëse dhe do t'ju japë këshilla të vlefshme për t'ju ndihmuar të merrni një vendim. Nëse keni nevojë për ndihmë shtesë, na telefononi gjatë orëve normale të punës. Një konsulent ekspert do t'ju ndihmojë menjëherë.

Transportuesit më të mirë të makinave për shitësit e makinave

Zbulo tani pa detyrim për transportuesit e makinave për shitësit e makinave.

Rekomandimi ynë i produktit për shitësit e makinave:

Speeder 2 - transportuesi i shpejtë i makinave
Regjistrimi i makinës
Është e mundur që transportuesi i makinës të klasifikohet si makinë. Kjo do të thotë se mund të ngaset me leje drejtimi të klasit B (makinë). 
Shasi unike
Shasia unike e FIT-ZEL Speeder 2 u projektua për përdorim profesional nga specialistët e shasive të EDERgrupi.
zgjidhje individuale
Jo vetëm nga breshëri, stuhia, dielli apo shiu, por edhe nga sytë e hapur, automjetet mund të ngasin ALGEMA dhe zgjidhjet e tarpaulin FIT-ZEL.
11
Kënd i ulët ngasjeje
Në sajë të këndit drive-up të vetëm përafrim. 8°, një proces i shpejtë ngarkimi është i mundur.
Ndërtim i qëndrueshëm
Ndërtimi i fortë në ndërtimin e aluminit/çelikut siguron një ngarkesë të lartë pagese deri në 2.6 t.
Platforma e ngarkimit gati për ngarkim pas pak sekondash
Falë platformës së ngarkimit elektro-mekanikisht të tiltable bërë prej alumini, ngarkimit dhe shkarkimit të kursimit të kohës të FIT-ZEL Speeder 2 për vetë-dukshmërinë e përditshme.

Transportuesit më të mirë të makinave për shitësit e makinave

Zbulo tani pa detyrim për transportuesit e makinave për shitësit e makinave.
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-Bosh rss-blank linkedin-Bosh pinterest youtube twitter instagram